OGLASIO SE ARGENTINAC

SJEĆATE LI SE NEDAVNE NEYMAROVE IZJAVE O MESSIJU? Brazilac dobio odgovor; ‘Nisam siguran da je to baš tako rekao…’

Brazilac je poručio kako će opet igrati sa starim suigračem iz Barcelone

U ovom trenutku najviše što želim je zaigrati opet s Messijem. Želim igrati s njim. Ako želi, prepustit ću mu i moju poziciju. Sljedeće sezone mi moramo igrati zajedno, to je sigurno

MESSI PROGOVORIO O BUDUĆNOSTI I ODGOVORIO NA PITANJE HOĆE LI NAPUSTITI BARCU: ‘Oduvijek mi je san igrati u toj ligi’

Ta Neymarova izjava posije pobjede protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka početkom mjeseca snažno je odjeknula u sportskoj javnosti. Lionel Messi osvrnuo se na nju tijekom intervjua kojeg je dao Jordiju Evoli za La Sextu.

“Barceloni će biti teško dovesti kvalitetne igrače jer nema novca. Moramo dovesti nekoliko velikih imena kako bi se borili za sve trofeje, ali ih morate platiti. Kako mi možemo platiti odštetu PSG-u? Neymarov transfer bi bio jako skup”, započeo je pa se osvrnuo na samu izjavu Brazilca.

“Nisam siguran da je rekao ‘igrat ćemo iduće sezone zajedno’. Mislim da je rekao ‘želio bih da igramo….’. Morat ćete njega pitati zašto je rekao to što je rekao”, dodao je Argentinac.

“On, Suarez i ja imamo WhatsApp grupu u kojoj s vremena na vrijeme izmjenjujemo poruke. Razgovarali smo o ždrijebu Lige prvaka. Nitko nije želio da nas kuglice spoje. Iako nismo u najboljem momentumu nisu nas željeli zbog naše prošlosti. Bit će to izjednačene utakmice”, poručio je Messi.

Povratak na Net.hr