SJAJNOM RAKITIĆU ŠPANJOLCI SE KLANJAJU, A ON IZABRAO: / Prosinečki u idealnoj momčadi

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić posljednjih je dana u središtu pozornosti.

7.8.2015.
18:42
AFP
VOYO logo

Barcelona kao europski prvak i Sevilla kao pobjednik Europske lige u utorak će se u Tbilisiju boriti za prvi trofej sezone. Zanimljivo je da Rakitić prošle sezone nije nastupio za Sevillu u Superkupu, u kojem su Andalužani poraženi protiv madridskog Reala. Već je bio prešao u Barcelonu.

Image
VELEMAJSTORSKI POTEZ: /

Rakitić zabio golčinu Romi, proglašen igračem utakmice

Image
VELEMAJSTORSKI POTEZ: /

Rakitić zabio golčinu Romi, proglašen igračem utakmice

"Bit će još slađe osvojiti trofej protiv Seville"

"Morao sam pričekati godinu dana za ovaj veliki trenutak. S jedne strane se veselim, s druge osjećam gorčinu. Ovakvu šansu nisam imao prošle sezone. Sjajno je već na početku sezone boriti se za trofej, A bit će još slađe jer je Sevilla s druge strane", kazao je Rakitić za Uefinu službenu stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznata je povezanost Rakitića sa svojim bivšim klubom. "Sevilla mi znači sve, jer kad jer kad kažem da idem kući, mislim na kuću u Sevilli. To je mjesto gdje su rođene moja supruga i kći. Imam posebnu vezu s gradom i ljudima, ne samo s klubom", kazao je Rakitić koji gotovo da nije mogao poželjeti bolju prvu sezonu u Barceloni.

"Zadobio sam povjerenje navijača"

"Trofeji su stigli nakon sušne sezone, to je još važnije. Uspio sam zadobiti povjerenje navijača. Ovaj Superkup je posebna priča za mene jer igramo protiv Seville. Ali, mi smo Barca i uz svo dužno poštovanje prema suparniku, idemo po trofej."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je, između ostalog, Barcelonine navijače osvojio i golom u finalu Lige prvaka.

"Impresivno, bio je to gol u pravom Barceloninom stilu. Zahvalan sam suigračima koji su mi omogućili tu situaciju. Uspjeli smo protiv Juventusa jer smo zadržali svoj način igre. Nema riječi kojim bih opisao osvajanje Lige prvaka. Ne sanjam, živim svoj san. Hvala Bogu da sam dobio tu priliku. Nadam se da nije posljednja", kazao je Rakitić koji je na kraju izabrao petoricu igrača "po svom guštu" u idealu momčad. U nju je uvrstio: Roberta Prosinečkog, Jose Antonija Reyesa, Gerarda Piquea, Manuela Neuera i Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo