SJAJNA ASISTENCIJA KRAMARIĆA: / Kad ne zabije, nevjerojatni Hrvat dodaje; Hoffenhaim ipak poražen

Image
Foto: Profimedia

Kramarić je u 47. minuti asistirao Togoancu Bebou za izjednačenje

7.2.2021.
18:11
Profimedia
VOYO logo

U dvoboju 20. kola Bundeslige Eintracht je kao gost svladao Hoffenheim s 3:1, dok je asistenciju za pogodak ubilježio hrvatski napadač Andrej Kramarić.

Kramarić je u 47. minuti asistirao Togoancu Bebou za izjednačenje (1:1), no klub iz Frankfurta je dokraja zabio dva gola i probio se na četvrto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarićevu asistenciju možete pogledati OVDJE.

Kostić junak dvoboja

Junak dvoboja bio je Srbin Filip Kostić, koji je dao prvi gol za goste u 15. minuti, a potom asistirao N'Dicki (62) i Andre Silvi (64) za pobjedu Eintrachta. Portugalcu je to 17. gol sezone i drugi je na listi strijelaca iza Lewandowskog (24).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eintracht je ostvario treću uzastopnu pobjedu i četvrti je na tablici s 36 bodova, dok je Hofenheim pretrpio drugi uzastopni poraz i zauzima 12. mjesto sa 22 boda.

Odgođena utakmica Armenije i Werdera

Utakmica 20. kola Njemačke lige između Arminije iz Bielefelda i Werdera iz Bremena odgođena je u nedjelju zbog snježne oluje koja je pogodila središnju Njemačku. "Zbog jakih i dugotrajnih padavina u kombinaciji sa mrazom, nije sigurno odigravanje utakmice na pravilan način, a novi termin bit će poznat uskoro", priopćio je Njemački nogometni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bielefeld se nalazi na sjeveroistoku pokrajine Sjeverna Rajna-Vestfalija, koja je najviše pogođena snježnom olujom. Zaposlenici Arminije pokušali su očistiti teren od snijega, ali su padaline bile prevelike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo