SIXERSI PONOVNO IZGUBILI: / Dario Šarić uzeo je ovlasti u momčadi

Image

I 13. put za redom Toronto Raptorsi nadigrali su Philadelphiju za koju je Dario Šarić u 23 minute na parketu ubacio osam poena, imao po četiri skoka i asistencije te jednu blokadu.

29.11.2016.
9:02
VOYO logo

Šarića, koji sad već redovito ne počinje u petorci Sixersa, nije služio šut za tricu (1-6), iz igre je potrošio 13 lopti, ušle su tek tri. Više je u momčadi šutirao samo Jahill Okafor, koji je ispucao jednu loptu više od hrvatskog reprezentativca.

Sixersi su bili bez svog najboljeg igrača Joela Embiida, a Robert Covington bio je naefikasniji s 20 poena, 15 je dodao Okafor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22. poraz Sixersa u nizu u gostima

Najbolji kod domaćina bio je Kyle Lowry s 24 poena i stopostotnim učinkom za tricu (6-6), uz osam asistencija i četiri skoka.

Sixersi su ove sezone izgubili svih šest utakmica u gostima, a niz poraza "na strani", računajući i prošlu sezonu, protegnuo se na 22 utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Durant 25+14

U teško izborenog pobjedi Golden State Warriorsa protiv Atlante, Kevin Durant ugradio je 25 poena i 14 skokova, Stephen Curry također je ubacio 25 (četiri trice), a Draymond Green upisao dvije ključne blokade u posljednjom minuti u kojoj su domaćini slomili Hawkse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dennis Schroeder bio je najbolji kod gostiju s 24 poena. Bila je to peta pobjeda Warriorsa za redom protiv Atlante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Westbrook na 'triple-double' prosjeku

U Madison Square Gardenu, Russell Westbrook upisao je novi "triple-double" učinak, 27 poena, 18 skokova i 14 asistencija, a Oklahoma je nadigrala Knickse sa 112:103.

U prvih 19 utakmica sezone, najbolji igrač Thundera je na "triple-double" prosjeku, što se u NBA ligi nije dogodilo od 60-ih godina prošlog stoljeća. Oscar Robertson bio je jedini igrač koji je sezonu okončao s "triple-double" učinkom, a sad Westbrook radi sve da ponovi taj uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zastrašujuće" su Westbrookove brojke, najučinkovitiji igrač lige je na prosjeku je 30,9 poena, 11,3 asistencija i 10,3 skokova.

Ove sezone je osam puta imao "triple-double" učinak, koliko i ostatak NBA lige - zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Golden State - Atlanta 105:100 Washington - Sacramento 101:95 Toronto - Philadelphia 122:95 NY Knicks - Oklahoma City 103:112 Miami - Boston 104:112 Memphis - Charlotte 85:104 Minnesota - Utah 103:112

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo