BRAVO, MAJSTORE

‘SINIŠA NIJE ČOVJEK, ON JE ZVIJER’ Bivši suigrač otkrio fenomenalne vijesti o Mihajloviću i njegovoj borbi s leukemijom

Njegov bivši suigrač Julio Ricardo Cruz otkrio je izvrsne vijesti o borbi proslavljenog nogometaša i trenera s opakom bolešću

Proslavljenom srpskom treneru Siniši Mihajloviću krajem prošle godine dijagnosticirana je leukemija, zbog čega je bio na na tri serije kemoterapija i zbog čega mu je otpala kosa, no čini se da terapija dobro funkcionira te da mu se stanje poboljšalo.

[FOTO] BEZ KAPE NA GLAVI I S CIJELOM OBITELJI U KREVETU: Supruga podijelila vrlo intimnu fotografiju Siniše Mihajlovića

A sada je njegov bivši suigrač Julio Ricardo Cruz otkrio izvrsne vijesti – da je Mihajlović pobijedio u teškoj borbi s opakom bolešću.

‘HTIO JE OSTATI, JEDVA SMO GA NATJERALI DA ODE IZ BOLOGNE’: Talijanski prvoligaš je naredio Siniši Mihajloviću da napusti grad

Siniša MihajlovićFoto: Profimedia

Njih su dvojica bili suigrači u milanskom Interu, a Mihajlović je Cruzu bio i trener neko vrijeme, dok je nakon igračke karijere asistirao Robertu Manciniju na klupi Nerazzura.

Bliske obitelji

“Siniša nije čovjek, on je zvijer.  Nazvao sam ga prije nekoliko tjedana. Hvala bogu, čini se kao da je leukemija iza njega. Naše obitelji su jako bliske i supruge se često čuju telefonski”, rekao je Cruz za Corriere della Sera.

Mihajlović je trener talijanskog prvoligaša Bologne, koju nije napustio kada je doznao dijagnoziu i morao biti na terapijama.

 

Povratak na Net.hr