Sin potpredsednika SNS napustio Marakanu

Slučaj Gašić dobio je epilog

12.1.2014.
14:13
VOYO logo

Sin gradonačelnika Kruševca Bratislava Gašića, Milan, neće ostati u Zvezdi. Velika medijska pompa podigla se oko dolaska na probu mladog štopera, sve je dobilo političku konotaciju. Stariji Gašić ispred stadiona Zvezde saopštio novinarima odluku o odlasku.

Kada se u petak na prozivci pojavio među 34 igrača na prozivci, mladi Milan Gašić nije ni slutio da će ekspresno postati javna ličnost, iako je samo trebalo da bude na probi u crveno-belom dresu. Politički angažman njegovoc oca ovog puta mu je odmogao u samom pokušaju da se domogne dresa Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov otac je prelomio. Bratislav Gašić, inače gradonačelnik Kruševca i visoki funkcioner Srpske napredne stranke, govorio je pred novinarima, pored vidno uznemirenog sina Milana (19).

Objasnio je da Gašići odlaze iz Zvezde zbog toga što je priča neopravdano dobila političku konotaciju, a sve što je otac želeo, zatražio i dobio u razgovoru sa potpredsednikom kluba Nebojšom Čovićem bila je šansa da Milan pokaže da vredi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pre dva meseca smo Nebojša Čović i ja razgovarali o tome da je Zvezdi potreban štoper i Nebojša je rekao da se Milan pojavi ovde. On (Nebojša) nije hteo da se meša u fudbal, dete je došlo i mogli su da ga prebace u omladinski pogon, da proba".

"Nisam se video ni sa trenerom, ni sa bilo kime. Nebojša i ja smo pre dva meseca razgovarali, da se detetu pruži šansa. Nije tačno da je igrao u balonu, na livadi... Dete je školovan fudbaler. Nije bio na spisku jer se tog jutra pojavio. Nema ni ugovor, nema ništa... Ne želimo da zauzme bilo čije mesto. Ako nema kvalitet, neće da se bavi sportom", rekao je Gašić i podvukao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došao je na probu, bukvalno na probu... Mogao je da ode sa omladincima na probu, bilo gde. Napravljena je veštačka priča, pre svega zbog Srpske napredne stranke", rekao je on.

Povodom slučaja "Gašić" oglasili su se navijači. Na zidu zapadne tribine na Marakani osvanuo je grafit: "Stranačka deca leteće na keca!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poruka je bila sasvim jasna i Gašići nisu izdržali pritisak, koji bi vremenom sigurno bio još veći...

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo