SIMEONE NAHVALIO MODRIĆA: / 'On je ključan za pobjedu, više nego Ronaldo'

Image
18.11.2016.
20:21
VOYO logo

JEDAN VATRENI ODLAZI, DRUGI DOLAZI? Simeone nudi Vrsaljka u zamjenu za hrvatskog veznjaka!

Image
JEDAN VATRENI ODLAZI, DRUGI DOLAZI? /

Simeone nudi Vrsaljka u zamjenu za hrvatskog veznjaka!

Image
JEDAN VATRENI ODLAZI, DRUGI DOLAZI? /

Simeone nudi Vrsaljka u zamjenu za hrvatskog veznjaka!

"Modrić uspijeva spojiti obrambeni rad s napadačkim. Puno više od potencijala kojeg ti za rješavanje situacija mogu dati Griezmann ili Cristiano daju ti igrači poput Inieste, Kokea i Modrića. Oni te približavaju situaciji da pobijediš u utakmici", izjavio je Simeone na novinskoj konferenciji u Madridu.On je bio upitan da komentira izjavu kapetana Atletico Madrida, Gabija Fernandeza, koji je ovaj tjedan rekao da se nakon ozljede Real Madridu vratio njegov najvažniji igrač, hrvatski reprezentativac LukaModrić. Modrić i MateoKovačić će na sredini terena igrati protiv Kokea i Gabija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suprotstavit ćemo se ekipi koja već 28 utakmica nije izgubila i to dobro govori o njima. Izostanak Casemira jako dobro nadoknaduju jer i dalje pobjeđuju", rekao je Simeone.

Zidane je ranije tijekom dana odbio reći tko će zamijeniti ozlijeđene Casemira i Tonija Kroosa, odnosno igrati uz Modrića u formaciji 4-3-3 no sasvim je izgledno da će ondje biti Kovačić. Hrvatski 22-godisnji reprezentativac je posljednja tri dana normalno trenirao nakon što je zbog problema sa zglobom propustio treninge u ponedjeljak i utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je prvi susret Atletica i Real Madrida nakon finala Lige prvaka u svibnju kada je na jedanaesterce pobijedio Real Madrid."Uvijek sam gledao Nijemce, njihovu filozofiju rada, inzistiranja. To je ispravan put a ne sjećanje na utakmicu iz Milana. To nam neće pomoći da igramo bolje", rekao je Simeone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sutra ćemo igrati s intenzitetom kakav je potreban za ovakvu utakmicu, vodit ćemo ju prema ondje gdje nam to najbolje odgovara". Atletico zaostaje u prvenstvu šest bodova za vodećim Real Madridom."Više od toga nas zanima kako otvoriti utakmicu, iskazati emocije što protiv vječnog rivala igramo posljednju prvenstvenu utakmicu u svojoj kući", rekao je Argentinac. Iduće godine se Atletico seli na novi stadion.

"U ovom trenutku razlika od tri, šest ili devet bodova nije bitna", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo