SIMEONE POSLIJE HRVATSKE SASUO PALJBU PO GAUČOSIMA: / 'Ronaldo je bolji od Messija, a izbornik je sve za***o'

Image

Navodno je procurila njegova glasovna poruka koju je uputio pomoćniku Germanu Burgosu putem Whatsappa.

22.6.2018.
14:40
VOYO logo

Dan nakon što je Hrvatska ostvarila jednu od najvećih pobjeda u povijesti procurila je audio snimka u kojoj trener Atletico Madrida Diego Simeone govori o anarhiji u reprezentaciji za koju je upisao 106 nastupa. Također, otkrio je svoje mišljenje o vječnoj debati tko je bolji Messi ili Ronaldo.

"Messi je jako dobar, ali samo zato što igra s izvanrednim igračima. Da moraš birati između njega i Ronalda pri sastavljanju momčadi koga bi odabrao", poručio je Simeone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom se osvrnuo na anarhiju u svlačionici Argentince.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što smo vidjeli protiv Hrvatske slika svega što se događa protekle četiri godine. Vlada anarhija. Nemamo vođe niti u Savezu niti na klupi niti u svlačionici. Ova momčad djeluje izgubljeno. Jasno je da se igrači svađaju, ali potreban je netko tko će se potući. Uvijek govorimo da su igrači najvažniji, ali trener sudjeluje u svemu. Odabrao je pogrešnu momčad i taktiku. Trebao je sa slabijom momčadi započeti susret s Islandom, kao protiv Hrvatske, jer su oni puno slabiji. S druge strane, način na koji je igrao protiv Islanda trebao je primijeniti protiv Hrvatske. Kada treneri zaj***, to je gore nego kada igrači zaser*. Tako da sva krivnja ide na njegov račun", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da će Argentina proći. Nigerija će pobijediti Island i otvorit će se šansa. Pogotovo ako Island ne pobijedi Hrvatsku", završio je.

Prokomentirao je i pogrešku vratara Willyja Caballea kod gola Ante Rebića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravio je to i protiv Španjolske, a protiv Italjie je lopta otišla kraj gola. Takva pogreška na SP-u se kažnjava", istaknuo je.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo