SIMEONE OTKRIO PLANOVE POSLIJE ATLETICA: / 'Već sam im 2000 puta rekao da ću ih preuzeti'

Image
Foto: AFP

Argentinski stručnjak najavio je selidbu iz Španjolske kada za to dođe pravo vrijeme.

18.12.2018.
9:15
AFP
VOYO logo

Trener Atletico Madrida Diego Simeone potvrdio je kako u jednom trenutku namjerava preuzeti klupu Intera. Argentinac je tamo proveo dvije godine kao igrač te je osvojio Kup Uefa 1998. godine.

Još godina ugovora

"Već sam im rekao 2000 puta da će se to dogoditi. Nastavit ću raditi dan za danom. Ostala mi je još jedna godina ugovora s Atleticom i u ovom trenutku svi radimo jako dobro. Nadam se da ćemo nastaviti istim putem kao i proteklih 12-13 godina. Ovaj klub posjeduje osobnost baš kao Juventus, Barcelona, Athletic Bilbao...", kazao je Simeone za Radio Anchi'o.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Atletico Madrid's Argentinian coach Diego Simeone gestures during the UEFA Champions League group A football match between Club Atletico de Madrid and Club Brugge at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on October 3, 2018. / AFP PHOTO / JAVIER SORIANO

Argentinac je na klupi Atletica od 2011. godine. U tom periodu klub je postao jedan od najmoćnijih u Europi te je osvijo španjolsko prvenstvo, Kup kralja, španjolski Superkup, dva puta Europsku ligu i europski Superkup te je dva puta zaigrao finale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo