NE ŽELI IGRATI ZA WEST HAM

SHRVANI SLAVEN BILIĆ I DALJE U ŠOKU ZBOG FRANCUZA: ‘Nije mi ostavio drugog izbora’

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić proživljava teške dane na klupi West Hama.

Taman kad je je ostavio rezultatsku krizu iza sebe pojavio se novi problem. Problem koji će klub zasigurno gurnuti prema dolje. Najbolji igrač West Hama Dimitri Payet jasno je dao do znanja da više ne želi igrati klub.

OTKRIVEN RAZLOG PAYETOVE ŽELJE ZA ODLASKOM IZ KLUBA: Biliću se pisanje L’Equipea nikako neće svidjeti

O tom je u četvrtak Bilić obavijestio javnost tijekom konferencije za novinare. Nekadašnji hrvatski izbornik dan nakon što je navijače i igrače upoznao s ovim problemom u razgovori za Standard detaljnije je progovorio o tome kako je do ovog došlo.

“Već neko vrijeme razvija se ova se situacije s Dimitrijem. Prije dva dana imali smo sastanak. Jasno mi je rekao koje su njegove namjere. U četvrtak, prije redovite konferencije za medije uoči utakmice pitao sam ga stoji li i dalje iza onog što je ranije rekao ili se predomislio. Rekao je da se nije predomisli i to je bilo to”, izjavio je Bilić te je nastavio.

“Jedina ispravna stvar nakon toga je bila obavijestiti navijače i igrače o tome što se događa. Tužan sam i ljut zbog toga. U trenutku kada je Dimitri rekao da više neće igrati za klub nisam imao izbora nego planirati subotnji susret bez njega”, kazao je trener West Hama svjestan koliko će mu nedostajati Francuz.

“Nema smisla reći da nam neće nedostajati jer i navijači i mi znamo da je sjajan nogometaš”, završio je Bilić.

Francuski L’Equipe objavio je u petak kako je Payetova obitelj nezadovoljna životom u Londonu i kako se želi vratiti u Olimpique Marseille, klub za koji je igrao od 2013. do 2015. godine i prema kojem također nije ispao korektan jer im je iza leđa dogovorio transfer u West Ham.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr