SEZONA ZAPOČELA HRVATSKIM DERBIJEM: / Košarkaši Zadra bolji od najvećeg suparnika

Image
Foto: Pixsell

Košarkašima Zadra je na startu sezone pripao hrvatski derbi. U 1. kolu ABA lige, momčad Ante Nazora je pred 5000 gledatelja u dvorani Krešimira Ćosića svladala Cibonu sa 62:53 (37:27).

1.10.2015.
19:08
Pixsell
VOYO logo

Rezultat govori da se na Višnjiku nije igrala lepršava košarka, već je utakmica bila prepuna pogrešaka, što je i očekivano za početak sezone. Cibona je imala 21 izgubljenu loptu, Zadar 13. Domaćin je već u prvoj četvrtini napravio deset razlike, prednost koju je održavao do kraja utakmice. Pokušavali su se cibosi približiti, ali previše su griješili.

Cosey najbolji kod Zadra

U momčadi Zadra najbolji učinak imao je Amerikanac Cosey s 20 poena (trice 3-6), 2 skoka i 4 asistencije. Marinković je dodao 11 poena i to su bili jedini igrači s dvoznamenkastim učinkom. Marko Ramljak ubacio je osam poena, imao četiri skoka, po tri asista i osvojene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mali' Žižić jedini preko 10 poena kod cibosa

Kod Cibone, tek je Ante Žižić ubacio više od 10 poena, to mu je uspjelo za samo 15 minuta na parketu. Brzo je skupio četiri osobne. Njegov stariji brat i bivši reprezentativac Andrija Žižić ostao je bez učinka za 11 minuta igre. Amerikanac Corey Fisher ubacio je devet poena, uz slab šut za tricu 1-5, po osam poena su dodali Berisha i Hukić, dok je kapetanMarin Rozić dodao sedam koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo