SEVILLA NA NOGAMA: / Španjolska policija strahuje od Dinamovih navijača, objavili posebno upozorenje

Image

Nogometaši Dinama u srijedu gostuju kod Seville u sklopu Lige prvaka.

30.10.2016.
14:23
VOYO logo

Povodom toga španjolska policija i Sevilla pustili su obavijest hrvatskim navijačima koji će otputovati na utakmicu, priopćio je Dinamo na službenoj klupskoj stranici.

"Nedozvoljeni predmeti na stadionu: megafon, bubnjevi, zastave veće od 1.5m, pirotehnička sredstva bilo koje vrste, zapaljiva sredstva, oštri predmeti, oružje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi navijači iz Hrvatske i inozemstva koji su dobili potvrdu o odobrenju zahtjeva za izdavanje kupona za utakmicu Sevilla FC - GNK Dinamo, dobili su također informacije o mjestu i vremenu kupovine kupona (Zagreb, stadion Maksimir, Ticket point), a točnu lokaciju u Sevilli na kojoj će se kuponi, uz predočenje važećeg osobnog dokumenta, moći zamijeniti za ulaznicu GNK Dinamo objavit će uskoro.

Image
Image

S te lokacije neće biti individualnih odlazaka na stadion i utakmicu, već će cijela grupa uz pratnju španjolske policije biti odvedena na stadion u gostujući sektor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod stadiona Ramon Sanchez-Pizjuan nema osiguranog parkinga za gostujuće navijače.

GNK Dinamo još jednom obavještava sve navijače iz Hrvatske i inozemstva da će na stadion Sevilla FC i utakmicu moći ući isključivo oni navijači koji su prošli kompletnu proceduru prijave za ulaznice za utakmicu Lige prvaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo