GOSTOVANJE U LIGI PRVAKA

SEVILLA NA NOGAMA: Španjolska policija strahuje od Dinamovih navijača, objavili posebno upozorenje

Nogometaši Dinama u srijedu gostuju kod Seville u sklopu Lige prvaka.

Povodom toga španjolska policija i Sevilla pustili su obavijest hrvatskim navijačima koji će otputovati na utakmicu, priopćio je Dinamo na službenoj klupskoj stranici.

“Nedozvoljeni predmeti na stadionu: megafon, bubnjevi, zastave veće od 1.5m, pirotehnička sredstva bilo koje vrste, zapaljiva sredstva, oštri predmeti, oružje.

Svi navijači iz Hrvatske i inozemstva koji su dobili potvrdu o odobrenju zahtjeva za izdavanje kupona za utakmicu Sevilla FC – GNK Dinamo, dobili su također informacije o mjestu i vremenu kupovine kupona (Zagreb, stadion Maksimir, Ticket point), a točnu lokaciju u Sevilli na kojoj će se kuponi, uz predočenje važećeg osobnog dokumenta, moći zamijeniti za ulaznicu GNK Dinamo objavit će uskoro.

GNK Dinamo - Arsenal FC

S te lokacije neće biti individualnih odlazaka na stadion i utakmicu, već će cijela grupa uz pratnju španjolske policije biti odvedena na stadion u gostujući sektor.

Kod stadiona Ramon Sanchez-Pizjuan nema osiguranog parkinga za gostujuće navijače.

GNK Dinamo još jednom obavještava sve navijače iz Hrvatske i inozemstva da će na stadion Sevilla FC i utakmicu moći ući isključivo oni navijači koji su prošli kompletnu proceduru prijave za ulaznice za utakmicu Lige prvaka”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr