ŠEVČENKO STRAHUJE OD VATRENIH: / 'To je vrhunska momčad, ali možemo je iznenaditi...'

Image
Foto: Screenshot

Izbornik Ukrajine Andrij Ševčenko stao je u četvrtak navečer pred novinare kako bi najavio utakmicu s Hrvatskom.

23.3.2017.
18:57
Screenshot
VOYO logo

Legendarni napadač Milana debitirao je za reprezentaciju upravo u Zagrebu 25.5.1995. godine. Tada su Vatreni slavili s 4:0.

"Ne sjećam se dobro toga. Bilo je jako davno. Međutim ovdje nikada nije bilo lako igrati. Hrvatska je Ukrajini uvijek bila izazov, a vaši igrači uvijek su bili neugodni suparnici", poručio je za početak Ševčenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posljenjih dana odradili smo intenzivne treninge. Igrači su u jako dobrom stanju kako fizički tako i psihički, ali to moraju pokazati i na terenu", kazao je ukrajinski izbornik.

Na utakmici ovih reprezentacija prije osam godina sam je zabio gol na Maksimiru. Tada je bilo 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pamćenje mi je jako loše, ali se sjećam tog dvoboja. Remi bi nam i sad bio dobar rezultat. Igramo s jako dobrom momčadi. Svi vjerujemo u pozitivan rezultat. Cilj nam je onemogućiti Hrvate na sredini terena. Namjeravamo zaigrati visoki presing. Puno toga polažemo u taktiku", kazao je Ševčenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Hrvatsku je rekao kako je puna sjajnih individualaca i talentiranih igrača.

Čuje se s Bobanom

"Posljednjih godnina Hrvatska se nije puno mijenjala. Samo je Darijo Srna napustio ovu momčad. Hrvatska danas ima jako puno izbora i puno kombinacija oko početnog sastava. Za mene je to vrhunska momčad", rekao je legendarni napadač te je priznao da se čuo i sa Zvonimirom Bobanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Često razgovaramo. Uglavnom su to prijateljski razgovori. Nismo ništa pričali oko utakmice. U Hrvatskoj imam puno prijatelja. Volim važu zemlju i sa svima sam u kontaktu", završio je.

Image
Image

Taras Stepanenko ponovio je da je Hrvatska ima odličnu momčad i da će u petak psihološki morati biti na visokoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modirć i Rakitić su najbolji pojedinci. Svjetske su klase i posebno moramo paziti na njih i ne puštati ih da se razigraju. Ako to ne napravimo utakmica neće dobro završiti. Moramo igrati kao kolektiv", poručio je veznjak.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo