ODGOVOR KAPETANU REALA

SERGIO, VIDIŠ LI OVO: Zbog ovog razloga navijači Seville tretiraju Rakitića kao boga, a vrijeđaju Ramosa

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos bio je izrazito ljut zbog načina na koji su ga u četvrtak navečer dočekali navijači Seville tijekom uzvratnog susreta Kupa kralja.

Španjolac je dijete Seville pa je navijačima teško palo što je nakon samo jedne seniorske sezone napustio klub i prešao u Madrid. Stoga ga često nazivaju izdajnikom.

RAMOS POLUDIO NA NAVIJAČE SEVILLE: ‘Rakitića dočekujete kao boga, a mene stalno vrijeđate i psujete mi majku’

“Za razliku od mene, Rakitić i Alves nisu djeca Seville, ali su također ovaj klub zamijenili drugim. I dok njih prilikom svakog povratka ovdje s novim klubovima dočekuju kao bogove, meni 90 minuta psuju majku. Ne, neću se mijenjati, ovdje sam došao igrati nogomet”, rekao je razočarani Ramos nakon utakmice.

Ostvarili spektakularne rezultate

Katalonski Sport povodom njegovih izjava pokušao je pronaći odgovor na razlog zbog kojeg navijači Seville imaju različit odnos prema njemu te Rakitiću i Alvesu.

“Ramos se očito ne sjeća u kojim okolnostima su njih njih trojica napustili klub. Branič Rela bio je jako mlad kada je otišao iz klub. Napustio je Sevillu ‘na stražnjaim vratim’. S druge strane Alves i Rakitić potpisali su za Barcelonu nakon što su pomogli Sevilli ostvariti spektakularne uspjehe, a oproštaj do kluba doživjeli su vrlo emotivno te su plakali. Zbog toga je i odnos navijača prema njima u odnosu na Ramosa vrlo različit”, zaključuje Sport.

Real ovog vikenda u sklopu španjolskog prvenstva opet gostuje u Sevilli pa će biti zanimljivo vidjeti kako će navijači reagirati nakon posljednjih Ramosovih izjava.

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr