SENZACIONALNA RAZMJENA IGRAČA NA POMOLU: / Real se zbog veznjaka odriče najskuplje zvijezde

Image
Foto: AFP

Njegove izjave rasplamsale su glasine oko transfera

21.3.2019.
18:26
AFP
VOYO logo

Kao što sam uvijek govorio, Real Madrid je san za svakoga. To je jedan od najvećih klubova svijeta. Trener je ondje i Zinedine Zidane što je također san svakog onog tko voli nogomet, rekao je u srijedu Paul Pogba čime je rasplamsao glasine o napuštanju Old Trafforda.

Razočarao ih

Poznato je da je Francuz prijašnjih godina bio meta španjolskog diva, ali je 2016. odlučio vratiti se na Old Trafford. Sudeći prema njegovim izjavama mogao bi on lako preseliti na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Manchester United's French midfielder Paul Pogba (L) vies with Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric during the UEFA Super Cup football match between Real Madrid and Manchester United on August 8, 2017, at the Philip II Arena in Skopje. (Photo by Robert ATANASOVSKI / AFP)

Pogotovo jer u takvom scenariju nit Manchester United ne bi loše prošao. Naime, As piše da bi ga Englezi mogli pustiti bude li u transfer uključen Gareth Bale. Poznato je da je on godinama velika želja Crvenih vragova, a s obzirom da su u Madridu razočarani Velšaninom klub ga je spreman ponuditi Unitedu u zamjenu za Pogbu.

“Zasad sam u Manchesteru. Ne znamo što budućnost donosi, ali u Manchesteru sam i sretan sam”, poručio je zagonetno veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo