NEVJEROJATAN TRANSFER NA POMOLU: / Legendarni napadač vraća Marija Mandžukića u Italiju, objavljeno i koliko će platiti za njega?

Image
Foto: Richard Calver / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sve se više piše o povratku bivšeg Vatrenog u Europu

3.7.2020.
16:27
Richard Calver / Shutterstock Editorial / Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac MarioMandžukić (34) mogao bi se uskoro vratiti u Italiju. Mandžukić je trenutačno član katarskog kluba Al-Duhail s kojim ima ugovor do lipnja 2021. godine, no sve se glasnije spominje kako bi ovoga ljeta mogao napustiti klub.

Veliki interes za njegove usluge pokazali su turski velikani Fenerbahče i Galatasaray, međutim mediji navode kako se na horizontu pojavila i Italija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač je četiri godine nosio dres Juventusa i na ‘čizmi’ su dobro upoznati s njegovim kvalitetama. U redovima torinske “Stare dame” je upisao 162 nastupa i postigao 44 gola osvojivši osam trofeja pri čemu četiri ‘scudetta’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno se pisalo da je na meti Milana, a sad se pojavila informacija da ga u svojim redovima želi i drugoligaš Benevento, na čijoj klupi sjedi slavni Filippo Inzaghi i koji će iduće sezone igrati u Serie A. Navodno legendarni Pippo jako cijeni Hrvata inzistira na njegovu dolasku, a navodno su za njega spremni izdvojiti 3,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo