SENZACIONALAN TRANSFER: / Celtic kupuje Hrvata koji 'izgleda kao Messi'!

Image

Celtic nakon Joze Šimunovića dovodi novog Hrvata, ovog puta za oko im je zapeo Ljuban Crepulja iz Slaven Belupa.

20.1.2016.
11:41
VOYO logo

Skauti škotskog prvaka u potrazi za veznim igračem su pratili Rijekinog Ivana Moćinića, ali na kraju im je zapeo za oko 22-godišnji nogometaš Slaven Belupa. Crepulji ističe ugovor ovog ljeta, a Celtic bi rado ga odmah doveo u svoje redove. Spominje se kako će klubu iz Koprivnice isplatiti odštetu od 300.000 funti ( tri milijuna kuna), a Ljuban već ove zime preseliti u Glasgow. Radi se igraču koji je započeo nogometni put u Segesti, da bi preko juniora Lokomotive i Dinama stigao do seniorskog nogometa u Hrvatskom dragovoljcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 2013. godine je član Slaven Belupa, a po dolasku u Koprivnicu se proslavio tako što je u pijanom stanju (1.32 promila) pokosio dva prometna znaka. Mrlja koju je napravio s 19 godina danas je davna prošlost, Ljuban se nametnuo kao standardni u veznom redu, a sada je otputovao u Škotsku finalizirati transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kultnom Celtic Parku je gledao pobjedu 'Bhoysa' protiv Hamiltona (8-1), te škotski mediji pišu da je samo pitanje kada će stići u Celtic. Hoće li iskeširati Slavenu tri milijuna kuna i uzeti ga ove zime ili će pričekati ljeto da Crepulji istekne ugovor. Navijači Celtica već preko društvenih mreža naveliko komentiraju njegov dolazak, a jedan je zaključio kako Crepulja fizički podsjeća na slavnog Lea Messija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo