SENZACIJA PRED VRATIMA: / Cedevita dovodi sina legendarnog NBA košarkaša?!

Image

Cedevita je prošlog vikenda u finalu protiv Cibone osvojila treći uzastopni naslov hrvatskog prvaka, a već se slaže momčad za novu sezonu.

6.6.2016.
22:50
VOYO logo

Momčad bi mogao pojačati igrač zvučnog prezimena David Stockton. On je sin legendarnog košarkaša Johna Stocktona, najboljeg asistenta u povijesti NBA lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

David Stockton ima 25 godina i igra na poziciji "playa". U NBA ligi je debitirao za Sacramento Kingse, a prošlu sezonu proveo je u razvojnoj ligi igrajući za Reno Bighornse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cedevita se rješava trojice Amerikanaca

S druge strane, Cedevita će se riješiti trojice Amerikanaca. Jacob Pullen, James White i Henry Walker završili su s igranjem za taj zagrebački klub, prema "tvitu" koji je objavio dobro poznati američki novinar David Pick. Klub više ne računa ni na Luku Žorića, bivšeg centra hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Cedevite bi mogao i najbolji centar momčadi Miro Bilan, kojeg je već prošle sezone tražilo nekoliko španjolskih klubova.

Momčad Veljka Mršića ove je sezone izborila euroligaški Top 16, osvojila domaće prvenstvo i kup, dok jedino u ABA ligi nije uspjela ponoviti prošlogodišnji uspjeh, plasman u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo