SENZACIJA NA POMOLU: / Održan tajni sastanak, dovodi li Mourinho Realovu zvijezdu?

Image

Manchester United ovog je ljeta krenuo u veliku rekonstrukciju momčadi.

4.10.2016.
11:13
VOYO logo

S dolaskom Josea Mourinha stigli su Zlatan Ibrahimović, Paul Pogba, Eric Baily i Henrikh Mkhitaryan. Unatoč tomu engleski velikan ne postiže rezultate kakvi se od njih očekuju.

Trenutno su šesti na tablici s 13 bodova iz sedam utakmica. Za ilustraciju, prošle sezone pod vodstvom smijenjenog Louisa van Gaala United je osvojio tri boda više nakon istog broja odigranih prvenstvenih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da rezultati za sada nisu u skladu s ambicijama kluba nastavit će Mourinho s izgradnjom supermomčadi. Jedan od glavnih igrača koji bi mu uz već spomenute trebao u tome poslužiti je Velšaniin Gareth Bale. Poznato je da ga je Manchester United silno želio dovesti, ali je on odabrao Real. Međutim, posljednjih dana se piše o njegovom nezadovoljstvu u klubu, a kako se čini upravo to Englezi nastoje iskorisitit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diario Gol tvrdi da je Baleov menadžer Jonathan Barret bio na sastanku s Mourinhom i potpredsjednikom kluba Edom Woodwardom krajem prošlog tjedna.

Navode kako je Velšaninin razočaran što nije preuzeo glavnu ulogu u momčadi te je spreman otići sljedećeg ljeta ako Cristiano Ronaldo i dalje ostane broj jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diario piše kako mu Real želi ponuditi novi ugovor, ali da je stvari zakomplicirao Adidas, koji oba kluba opskrbljuje opremom. Navodno su u toj kompaniji skloni tome da dođe do spomenutog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba napomenuti kako je medij koji je objavio ovu vijest smješten u Barceloni kao i to da Bale nikada javno nije izrazio želju za odlaskom iz Madrida.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo