SENZACIJA IZ PIŠKOREVACA: / NK Ratar se pojačao, u hrvatskoj petoj ligi igrat će dva Brazilca

Image
Foto: Screenshot/Facebook
Image
Foto: Screenshot/Facebook

Brazilci u hrvatskom nogometu odavno nisu nikakva rijetkost, uostalom Eduardo da Silva i Sammir su zaigrali i za hrvatsku nogometnu reprzenetaciju.

22.8.2017.
20:18
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Piškorevci su selo u blizini Đakova, ali očito imaju dovoljno primamljiv klub za dva brazilska nogometaša, Matheusa Da Silvu Batista i Matheusa Lemosa Da Silvu.

Potonji je ofenzivac, koji igra na krilnim pozicijama, u NK Rataru su ga najavili kao neugodnog driblera i dobrog strijelca. Visok je 1,73 m. Klubovi u kojima je igrao su Jalesense Atletico, Condor Atlético i A.F.C. Sao Jose do Rio Preto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao za Vasco da Gamu

Matheus Da Silva Batista (22) stigao je iz brazilskog America Futebol Clube Morinhos, a u svojoj biografiji može se pohvaliti da je igrao za slavni Vasco da Gama, kluba za koji su nastupali brazilski majstori Romario, Vava, Edmundo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra na poziciji stopera ili u veznom redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ambiciozni Piškorevčani nisu su zaustavili na ova dva igrača, već su najavili i dolazak trećeg brazilskog nogometaša u svoje redove.

Naravno, Brazilcima je ovo tek prva stepenica na europskom tržištu nakon odlaska iz domovine, želja im je, poručili su iz kluba, jednog dana zaigrati za najbolje hrvatske klubove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo