ŽELE SE BORITI ZA NASLOV

SENZACIJA IZ OSIJEKA: ‘Odbili smo Dinamo Kijev, Olympiakos i tri jaka talijanska kluba…Vatreni ostaje’

Nogometni klub Osijek objavio je u četvrtak vijest da Borna Barišić ostaje u klubu.

Otkrili su tim putem da je nekoliko uglednih klubova bilo zainteresirano za njega.

“Za Barišića smo imali pet, šest vrlo ozbiljnih ponuda! U početku je to bio bečki Rapid, potom se pojavio interes kijevskog Dinama, a javila su nam se i tri eminentna kluba iz talijanske Serie A. Posljednjih dana pojavila se mogućnost njegova transfera u grčki Olympiakos koji je eliminirao Rijeku u kvalifikacijama Lige prvaka i igrat će i ove godine u prestižnom europskom natjecanju, istaknuo je sportski direktor Osijeka Alen Petrović za službenu klupsku stranicu.

Osječani su otkrili i da će branič ostati u Gradskom vrtu dok se ne dogodi idealan trenutak za transfer.

“Nemamo nikakav imperativ prodavati svoje najbolje igrače, samo da bismo realizirali poneki transfer. Razumljivo je da je prijašnjih godina, prije dolaska novih vlasnika u Klub, situacija bila drugačija i da se bilo praktički nemoguće oduprijeti bilo kakvoj, kudikamo financijski slabijoj ponudi za nekoga igrača, kada se razmišljalo prvenstveno o opstojnosti i preživaljavanju”, dodao je Petrović.

Predsjednik Meštrović najavio je kako Osijek što prije, već ove sezone, želi napasti i titulu prvaka Hrvatske, a Barišić je vrlo bitan kotačić u tom projektu, predvodnik ambiciozne osječke momčadi, objavljeno je na službenoj stranci kluba.

Povratak na Net.hr