ŠEF WARRIORSA U SUZAMA POTVRDIO NAJGORU MOGUĆU VIJEST: / Jedna od najvećih NBA zvijezda propušta cijelu sljedeću sezonu?

Image
Foto: Profimedia

Durant je dobio dopuštenje liječnika Warriorsa da zaigra u petoj utakmici

11.6.2019.
9:19
Profimedia
VOYO logo

Dugoočekivani povratak KevinaDuranta u finale NBA protiv Toronto Raptorsa trajao je vrlo kratko s obzirom da je dvostruki MVP sinoć, u prvoj utakmici nakon gotovo mjesec dana pauze, ozlijedio desnu nogu.

Durant se ozlijedio na početku druge trećine prilikom driblinga kada je krivo stao na desnu nogu. Odmah je ispustio loptu i odšepao van terena gdje je pao i primio se za desnu nogu. Za sada se nagađa da se radi o ozljedi Ahilove tetive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zajednička odluka

"Dobio je dopuštenje liječnika da igra večeras; to je bila zajednička odluka", izjavio je u suzama menadžer Warriorsa BobMyers.

Durant je dobio dopuštenje liječnika Warriorsa da zaigra u petoj utakmici i trenirao je s momčadi u nedjelju prvi put od ozljede. Do ozljede je zabio 11 koševa, od čega tri trice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Golden State Warriors forward Kevin Durant (35) hobbles after injuring his right leg during first half basketball action in Game 5 of the NBA Finals in Toronto on Monday, June 10, 2019., Image: 445927336, License: Rights-managed, Restrictions: World rights excluding North America, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

"Ne vjerujem da treba ikoga kriviti, ali shvaćam da u ovom svijetu ako treba koga kriviti krivite mene", dodao je Myers.

Smanjili prednost

Myers je kazao da će Durant, koji je napustio dvoranu sa štakama, ići na magnentnu rezonancu u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warriors, koji su imali prednost od pet koševa u trenutku kada se Durant ozlijedio i povećali tu prednost na 14 koševa u drugom poluvremenu, pobijedili su Toronto Raptorse sa 106-105 i održali se u finalu smanjivši na 3-2 u seriji. Ako pregled potvrdi da se radi o ozljedi Ahilove tetive, Durant bi mogao propustiti cijelu sljedeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo