OGLAS

MOURINHA U TOTTENHAMU DOČEKALO NEUGODNO IZNENAĐENJE: / Portugalac nikada prije nije bio u sličnoj situaciji

Image

Šef klub poslao mu je jasnu poruku prije nego što je sjeo na klupu

21.11.2019.
10:32
VOYO logo

Portugalac Jose Mourinho među ostalim poznat je i po svojoj rastrošnosti. U koji god klub dođe traži ogroman novac za pojačanja. Kad je došao u Manchester United u kratkom je roku gazdama izbio preko 200 milijuna eura. Tada je doveo Paula Pogbu, Zlatana Ibrahimovića, Henrikha Mkhitaryana i Erica Bailyja.

Pazi na novac

Slično je bilo i u Chelseaju, Realu i Interu, no u Tottenhamu može zaboraviti na to. Naime, kako piše Guardian predsjednik kluba DanielLevy, poznat po tom što pazi na svaki peni, jasno mu je rekao da do kraja sezone mora nastaviti raditi s momčadi koju ima na raspolaganju i da neće imati sredstva za siječanjsku rekonstrukciju momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

29.05.2010., Restoran Nautica, Dubrovnik - Luka Modric, hrvatski nogometni reprezentativac je u Dubrovniku, tu su braca Zdravko i Zoran Mamic, a stigao je i Tottenhamov predsjednik Daniel Levy koji je doputovao poslijepodne iz Londona u Dubrovnik. S Modricem te bracom Mamic, nasli su se u restoranu Nautika, na Pilama, a za vecerom bi trebao pasti dogovor da li Modric ostaje u Tottenhamu. Interes za Modrica iskazao je Manchester United i Chelsea.Levy bi ponudu trebao veceras staviti na stol u Nautici pred Mamice i Modrica. Modrica ugovor za Tottenham veze do ljeta 2014. godine. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Prilikom pregovora Mourinho je pak šefu Spursa rekao da ne smije prodati Harryja Kanea idućeg ljeta na što je dobio pozitivan odgovor.

Tottenham je uložio ogroman novac na izgradnju novog stadiona pa su im prihodi od Lige prvaka postali iznimno važni pa je od Mourinha zatraženo da klub završi među četiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo

Još iz rubrike