SCUMACHER NAPUSTIO ŠVICARSKU: / Nijemci otkrili gdje je velikan Formule 1 dočekao svoj 50. rođendan

Image
Foto: AFP, GREG WOOD

Njegovo zdravstveno stanje i dalje je zagonetka

13.2.2019.
19:11
AFP, GREG WOOD
VOYO logo

Michael Schumacher i njegova obitelj nedavno su napustili Švicarsku kako bi u svojoj luksuznoj vili na Mallorci proveli zimske praznije. To je jedna od rijetkih informacija koje stižu u javnost otkako je slavni pilot Formule 1 doživio nesreću na skijanju u Francuskoj.

Njemački Bunte ekskluzivno je objavio tu vijest uz napomenu da će fotografije koje potvrđuju priču objaviti u tiskanom izdanju. Naveli su kako je Schumachera njegova obitelj prebacila privatnim helikopterom na Mallorcu 20. prosinca prošle godine. Tamo je legenda Formule 1 provela Božić, Novu godinu te je dočekao svoj 50. rođendan 3. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupili Perezovu vilu

Schumacherovi su lani kupili vilu Yasmin za 30 milijuna eura. Riječ je o zdanju čiji je raniji vlasnik bio predsjednik Reala Florentino Perez, a nalazi se u Port d'Andratxu, zatvorenoj zajednici u kojoj žive najbogatiji. Bunte piše da su s obitelji Schumacher putovali brojni zaštitari, kao i osobe zadužene za brigu Njemca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najvećih sportaša u povijesti godinama se oporavlja u svojoj kući u Glandu kraj Ženevskoj jezera te ju je sada, prema onome što se pisalo, napustio po prvi put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo