banner

NITKO NIJE OBRAĆAO PAŽNJU

SCHUMACHER JE PRIJE NESREĆE NAPISAO OPORUKU: Ono što je tada rekao u ovom trenutku zvuči jezivo

Schumacher je udario glavom u kamen potkraj 2013. godine i ne zna se kako zapravo napreduje njegov oporavak nakon šest mjeseci provedenih u komi, odnosno gotovo šest godina otkako je doživio nesreću na skijanju u francuskim Alpama

Zdravstveno stanje najboljeg vozača formule svih vremena Michaela Schumachera pod velom je tajne, ali s vremenom na vidjelo izlaze neke pomalo zaboravljene činjenice.

U javnosti se tako ovih dana dosta spominjala informacija da je Schumacher već 2010. godine, tri godine prije negoli je doživio strašnu nesreću, napisao oporuku. Ono što je rekao nakon toga u ovom trenutku zvuči zaista jezivo.

“Učinio sam to jer sam obiteljski čovjek. Nije to zbog Formule 1, već jer mi se svašta može dogoditi u svakodnevnom životu”, rekao je Schumacher prije 10 godina.

‘ZNAM U KAKVOM JE STANJU SCHUMACHER, SVE ZNAM’: Poznati vozač i bliski prijatelj otkrio senzacionalnu informaciju

Massa nije htio otkriti kako mu je

Prije nekoliko dana oglasio se i bivši vozač Ferrarija Felipe Massa. Mediji su pokušali doznati u kakvom je točno on stanju, no nisu uspjeli jer uži krug njegove obitelji ne dopušta da ikakve informacije stignu u javnost.“Znam u kakvom je stanju, sve mi je poznato. Bio sam jako blizak s njim”, počeo je Massa i nastavio:

“Njegovu suprugu već dugo nisam vidio jer ne dolazi na utrke, a svi moramo znati da ovo nije lagana situacija. Trebamo poštivati obitelj koja ne želi da detalji dospiju u javnost i tko sam ja da to napravim?”

“Sanjam ga i molim se svaki dan da mu postane bolje te da se vrati na stazu kao podrška sinu. Molim se da se to dogodi”, zaključio je Massa.

Kobna nesreća

Inače, malo se toga zna vezano uz zdravstveno stanje legendarnog vozača Formule 1. Uži krug njegove obitelji ne dopušta da ikakve informacije stignu u javnost.

Schumacher je udario glavom u kamen potkraj 2013. godine i ne zna se kako zapravo napreduje njegov oporavak nakon šest mjeseci provedenih u komi, odnosno gotovo šest godina otkako je doživio nesreću na skijanju u francuskim Alpama.

Povratak na Net.hr