Savanović: Trenutno sam neupotrebljiv

Košarkaš Efesa pronašao razlog da ne igra reprezentaciju

13.5.2013.
13:30
VOYO logo

Košarkaš turskog Efesa Duško Savanović, jedan od igrača za koje se pominjalo da se neće odazvati selektoru Dušanu Ivkoviću, potvrdio je da su male šanse da zaigra na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

- Kada je selektor Dušan Ivković nedavno bio u Istanbulu, videli smo se i razgovarali. Izložio sam mu trenutni zdravstveni bilten, koji je daleko od dobrog. Objasnio sam mu da sam u očajnom stanju, da imam dosta problema sa leđima i da konstantno primam injekcije protiv bolova kako bih mogao da igram i izguram sezonu do kraja - istakao je Savanović za Novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od nosilaca igre reprezentacije Srbije poslednjih godina, kaže da je Ivkoviću objasnio da u stručnom štabu nacionalne selekcije moraju da razmišljaju o opciji da on možda neće biti u stanju da se pojavi na pripremama i igra u Sloveniji.

- Duda je to shvatio i razumeo. Uostalom, on je uvek bio za to da je zdravlje igrača na prvom mestu i brinuo je o nama. Sigurno da ćemo da se čujemo i budemo u kontaktu i narednih nedelja, pa ćemo da vidimo kako će da se razvija situacija. Uvek sam se odazivao pozivima u reprezentaciju, što ću i dalje da činim, ako mi telo i zdravlje dozvole. Šta da se radi, nisam više ni mlad - naglasio je Savanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo