IDOL NAVIJAČA

SASTANAK U ROMI: Dobija li najveći igrač u klupskoj povijesti novi ugovor?

Predsjednik talijanskog prvoligaša Rome James Pallotta potvrdio je da je održao sastanak s kapetanom momčadi Francescom Tottijem. Taj se 39-godišnjak smatra najboljim igračem u povijesti rimskog kluba, a aktualni ugovor vrijedi mu do kraja ove sezone, pa talijanski mediji pretpostavljaju da je tema razgovora bilo njegovo produljenje.

Gazzetta.it je objavila da je Totti namjeravao otvoreno zamoliti Pallottu za novi, jednogodišnji, ugovor, a klupski predsjednik bi ga radije vidio na nekoj od direktorskih pozicija.  Totti se nedavno sukobio s trenerom Lucianom Spallettijem pa Gazetta piše da je Pallotta htio s njim razgovarati i o toj situaciji.

Nakon sastanka predsjednik kluba nije htio reći o čemu su razgovarali.”Sastali smo se i mogu reći da je on divna osoba”, rekao je Pallotta u utorak portalu RomaNews.eu.

Istinska legenda

Totti ima kultni status u tom klubu, ali je u posljednje vrijeme imao velikih problema s ozljedama pa je ove sezone odigrao samo pet utakmica i postigao jedan gol. U karijeri je igrao samo za Romu, a za taj je klub u prvenstvu nastupio ukupno 593 puta i zatresao protivničke mreže 244 puta. Za rimski klub debitirao je 1992. godine.

Povratak na Net.hr