ŠARIĆ ODGOVORIO KRITIČARIMA: / 'Lakše je postići uspjeh kad se igrači međusobno poštuju'

Image
Image
21.9.2017.
23:09
VOYO logo

"Teško je pričati o tome. Izgubili smo d bolje momčadi. Nismo pokazali karakter. Ponekad je tako jednostavno. Svi imaju nešto za reći o meni. Neki komentari su pozitivni, a neki negativni. Za sada se ne zamaram time. Bolji sam od onoga što sam pokazao u utakmici s Rusijom", kazao je Šarić, koji je u srijedu navečer bio na oproštaju košarkaške legende Dušana Ivkovića.

Image
PRAVA ISTINA: /

Šarić je na Eurobasketu podbacio zbog privatnog problema, je li ovo razlog zašto je bio ispod očekivane razine?

On ga je trenirao dok je igrao za Efes, nakon čega je otišao u NBA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On mi puno znači. Jako mi je pomogao i pokazao mi što je prava košarka, muška košarka i što je euroligaška košarka. On mi je poput košarkaškog oca. Gurao me na treninzima i utakmicama i dio toga pokazao sam i lani u Sixersima", rekao je Šarić, koji je bio jedan od kandidata za novajliju godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručio je kako smatra da zasluge za to imaju i njegovi suigrači.

"Lakše je doći do uspjeha i igrati ako momčad ako se međusobno poštujete. Tako je u Philadelphiji. Imamo dobru kemiju i i stalno se šalimo. U NBA-u nije običaj kao u Europi da se igrači druže u slobodno vrijeme, ali smo dobri prijatelji", kazao je te je progovorio o nadolazećoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim pričati o postizanju nečeg izvanrednog... Naravno da imamo momčad vrijednu doigravanja, ali postoje brojni drugi faktori u igri. Moramo biti zdravi prije svega, a onda sve treba funkcionirati na terenu. Momčad čini 12 igrača, ali to ništa ne znači ako ne možemo surađivati na parketu. Mora postojati kemija među igračima i svi moraju biti sretni. Trener Brett Brown u stanju je to napraviti. Nadam se da ćemo imati dobru sezonu", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo