SARAČEVIĆ DOŽIVIO DEBAKL U DEBIJU: / 'Žao mi je što razlika nije bila manja, ali da budem iskren...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Rukometaši PPD Zagreba doživjeli su neugodan poraz od barcelone u Ligi prvaka.

24.11.2017.
11:02
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Katalonci su slavili u zagrebačkoj Areni 32:24. Bila je to prva utakmica na klupi novog trenera Zlatka Saračevića.

"Čestitam Barceloni koja je odigrala dobru utakmicu. Što se nas tiče moram biti iskren i reći da smo za ovakav rukomet prespori u ovom trenutku. Činjenica da nismo napravili niti jedno isključenje samo svjedoči o tome da nismo stigli napraviti prekršaj na igračima Barcelone. U napadu je bilo grešaka ali isto tako ću dodati da sam zadovoljan pristupom, vidio sam želju. Žao mi je da nije na kraju ipak malo manja razlika ali to je tako. Na nama je da radimo", poručio je Saračević poslije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvalio bi se prije svega gledateljima koji su došli, bilo je sjajno igrati ovdje pred gotovo punom Arenom. Trener je sve rekao, loše smo otvorili utakmicu, dozvolili im da naprave razliku koju je kasnije bilo iznimno teško stizati. Čestitam Barceloni", istaknuo je Tin Lučin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na utakmicu se osvrnuo i trener Barcelone Xavier Pascual.

"Zadovoljan sam, nije bilo lako pripremiti se za utakmicu nakon poraza od Szegeda u prošlom kolu. Dobra je stvar što smo sjajno otvorili utakmicu i to nam je dalo vjetar u leđa. U drugom dijelu bilo je dosta oscilacija, ponajviše u obrani što je vidljivo i na rezultatu. To je segment na kojem još moramo poraditi. Uvijek je sjajno igrati ovdje u Zagrebu i ponavljam zadovoljan sam ovom pobjedom i velikim dijelom naše igre danas".pp

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo