ŠANSE DA MAYWEATHER UĐE U OKTOGON SU 50%: / 'Ja sam najveće MMA ime u ovom trenutku, to je činjenica'

Image
Foto: AFP

"Ako mislite da sam brz s rukavicama od 8 unci, zamislite samo koliko sam brz u rukavicama od 4 unce", rekao je Mayweather

28.3.2018.
17:37
AFP
VOYO logo

Američki mediji svakodnevno izvještavaju o Floydu Mayweatheru i mogućnosti da se on okuša u slobodnoj borbi te krene sa MMA karijerom. Uskoro planira zatražiti i MMA licencu, a za oktogon se sprema s prvakom u velter kategoriji Tyronom Woodleyem.

'Jako sam zainteresiran'

U posljednjem velikom intervjuu otrkio je kako su šanse da se okuša u slobodnoj borbi 50%:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam krenuo s treninzima. Krenuo sam s bazičnim pripremama. Razmišljam o nastupanju u slobodnoj borbi. Kontempliram. Krenuo sam trenirati u Miamiju. Veselim se eventualnom nastupu koji bi se mogao dogoditi do kraja ove godine. Ne znamo još u ovom trenutku. Trenutačno su šase 50-50. Nije 100 posto iako već treniram. Ne znam još, ali mogu potvrditi da sam jako, jako zainteresiran. Za sve vam treba vremena, za sve treba vrijeme…", izjavio je Mayweather.

Predsjednik UFC-a Dana White kao glavni cilj kompanije za ovu godinu zacrtao je dovođenje Mayweathera koji je posljednju borbu odradio protiv UFC-ove zvijezde Conora McGregora kojeg je pobijedio te je boksačku karijeru odlučio okončati sa savršenim skorom 50-0:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

LAS VEGAS, NV - AUGUST 26: (R-L) Floyd Mayweather Jr. throws a punch at Conor McGregor during their super welterweight boxing match on August 26, 2017 at T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. Sean M. Haffey/Getty Images/AFP

'Zamislite koliko sam brz u lakšim rukavicama'

"U ovom trenutku nisam siguran kako će se sve rasplesti. Sve je ovo igra brojki. Ja samo gledam brojke. Ako brojke kažu da mi se više isplati boksački revanš s McGregorom i on bi se mogao dogoditi. Ono što morate shvatiti o meni, ja nisam taj koji izbjegava protivnike. Conor McGregor je bio opasan, neugodan protivnik. Kao što on vjeruje da ima dinamit u rukama kada stavi rukavice od 4 unce, i ja osjećam da imam bombe u rukama. Bunio se nešto što je sudac prekinuo prema njemu prerano prvi meč, ali ako je sudac htio da ga ubijem u ringu, trebao je pustiti dalje. Zapravo ga je spasio…", prenosi Fight Site.

Naravno, nije propustio niti priliku za bocnuti McGregora:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono u što sam siguran jest da sam najveće MMA ime u ovom trenutku. To je činjenica. Drugo najveće ime je Conor McGregor. I to je činjenica. Gledajte ovdje se samo radi o zabavi. Volim se zabavljati. U prve dvije ili tri runde nisam uopće boksao, pustio sam da on radi. Ali u MMA-ju bi bilo totalno drugačije jer nemamo cipele na nogama i imamo rukavice o 4 unca. Ako mislite da sam brz s rukavicama od 8 unci, zamislite samo koliko sam brz u rukavicama od 4 unce."  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo