SANDRA PERKOVIĆ UOČI NASTUPA U RIJU: / 'Žao mi je što se Jugoslavija raspala, bili bismo velesila'

Image

Norma za ulazak u finale, koje je na rasporedu u utorak, iznosi 62 metra.

15.8.2016.
15:33
VOYO logo

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković u noći s ponedjeljka na utorak (1.30 po srednjoeuropskom vremenu) u Riju kreće u obranu zlata u bacanju diska s Olimpijskih igara u Londonu. Uoči svog nastupa prilikom jednog intervjua za norvešku televiziju imitirala je samu sebe kako baca disk što joj se nije naročito svidjelo.

Odmah potom pojasnila je srpskim Večernjim novostima kako je to radila nevoljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolji od Rusa i Nijemaca

"Misle da je to smiješno. Ne razumiju oni naš humor. Ljepše je družiti se s ljudima s naših prostora. S njima ima puno više tema razgovor. Stranci ne razumiju naše ponašanje i mentalitet", kazala je Perković. Osvrnuli su se iz Novosti na činjenicu da je Hrvatska u Brazilu došla do 26. olimpijske medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zamislite koliko bismo ih imali da smo ostali zajedno. Žao mi je što se Jugoslavija raspala. Bili bismo najjača sila i imali bi više medalja od Rusa, Nijemaca...Ali možda smo se i razišli da bi svaka zemlja pojedinačno mogla osvojiti što više medalja. Kad se sve stavi na gomilu opet smo jači", kazala je Perković s osmijehom na licu.

Najavila je i da će podržavati srpske predstavnike, a pogotovo dobru joj prijateljicu Ivanu Španović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam uz nju i tako će opet biti. Čule smo se prije nego što sam krenula u Rio. Jedva čekam da dođe. Ovo je prava godina za nju. Oldična je i ne boji se nikoga. Vjerujem da može do medalje", poručila je Perković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norma za ulazak u finale, koje je na rasporedu u utorak, iznosi 62 metra, što bi trebao biti lagan zadatak za hrvatsku atletičarku.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo