BLAMAŽA NA EMIRATESU: / Vlastiti vratar 'uništio' Arsenal, Olympiakos slavio u Londonu

Image
Foto: Pixsell, Slavko Midžor

Iskupljenje na Emiratesu nije išlo po planu za Arsenal. Nakon poraza protiv Dinama (1:2) na startu Lige prvaka, momčad Arsenea Wengera doživjela je novi šok, možda i veći na vlastitom stadionu.

29.9.2015.
22:35
Pixsell, Slavko Midžor
VOYO logo

Poveli su Grci u 33. minuti, strijelac je bio Felipe Pardo. Pucao je s ruba šesnaesterca i imao jako puno sreće. Loptu je netko skrenuo i prevario vratara Davida Ospinu koji je bio nemoćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Walcott zabio drugi gol u Ligi prvaka

Dvije minute kasnije, Arsenal je uspio izjednačiti. Theo Walcott još jednom je pokazao koliko je važan za Topnike. Zabio je, kao i u Zagrebu. Ovaj put asistirao mu je Alexis Sanchez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fortounis zabio iz kornera nakon ogromne pogreške Ospine

Umjesto da se Arsenal stabilizira nakon Walcottovog pogotka, još jednom je poveo Olympiakos. Strijelac je u 40. minuti bio Konstantinos Fortounis, izravno iz kornera!Pogodak ide na dušu vratara Ospine koji je reagirao vrlo loše, uhvatio je loptu i ispustio iza crte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedila su dva pogotka u samo dvije minute. Ponovno se Arsenal kratko radovao, nakon pogotka Alexisa Sancheza u 66. minuti na ubacivanje Thea Walcotta. Već minutu kasnije, topnici su ponovno vadili loptu iz mreže, zabio im je AlfredFinnbogason.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo