SAMO TAKO NASTAVI: / Ovaj čovjek je tajno oružje Bilića i West Hama

Image
Foto: AFP, LINDSEY PARNABY

Već smo ranije pisali o Marku Lawrensonu, 'stručnom komentatoru' BBC-a s kojim se sprda britanska javnost. Legendarni igrač Liverpoola prognozira dvoboje Premiershipa i uporno promašuje.

13.1.2016.
12:26
AFP, LINDSEY PARNABY
VOYO logo

Prema njegovim prognozama, Slaven Bilić i West Ham bi bili u grčevitoj borbi za ostanak, baš protiv Leicester Cityja. Obje momčadi su, naravno, najugodnija iznenađenja Premiershipa, a Lawrenson svako kolo prognozira utakmice engleskog prvenstva i promašuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovi gafovi već su postali toliko popularni, da se West Ham i sa svog službenog profila na Twitteru sprda s BBC-jem i 58-godišnjim nogometnim stručnjakom koji je dobio ekspresan otkaz u oba niželigaša koja je vodio. Prema njemu, Bilić i društvo bi nakon 21. kola engleskog prvenstva imali tek 11 bodova. Prognozirao im je samo dvije pobjede i čak 14 poraza. Hammersi su u stvarnosti na petom mjestu, s 35 bodova. Unatoč svim problemima upisali su samo četiri poraza, te se bore za mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lawrenson im je prognozirao da će ispasti i iz FA kupa od drugoligaša, ali i tu prognozu je promašio, tako da vojska navijača kluba iz istočnog Londona ima samo jednu želju za vikend - samo nek Lawro im prognozira novi poraz. Njegove krive procjene su 'tajno oružje' West Hama, kad im prognozira poraz - oni ne mogu izgubiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lawrenson je očekivao puno bolje rezultate Chelseaja i Liverpoola, a jedino što je zapravo pogodio jest očajna sezona Aston Ville. Barem nešto...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo