SAMO SU ĐOKOVIĆ I MURRAY USPJELI NAPRAVITI ISTO ŠTO I ĆORIĆ: / 'Imam ga! Ne mogu biti sretniji'

Image

Borna Ćorić u Marrakechu je osvojio svoj prvi ATP naslov, spasivši u finalu pet meč-lopti i pobijedivši njemačkog tenisača Philippa Kohlschreibera s 5:7, 7:6 (3), 7:5 nakon dva sata i 40 minuta

16.4.2017.
19:46
VOYO logo

SLAVLJE NAKON TOTALNE DRAME: Borna Ćorić spasio pet meč lopti i osvojio prvi ATP turnir u karijeri!

Image
SLAVLJE NAKON TOTALNE DRAME: /

Borna Ćorić spasio pet meč lopti i osvojio prvi ATP turnir u karijeri!

Image
SLAVLJE NAKON TOTALNE DRAME: /

Borna Ćorić spasio pet meč lopti i osvojio prvi ATP turnir u karijeri!

Prošle godine Ćorić je izgubio finale na turniru Grand Prix Hassan II protiv Argentinca Federica Delbonisa. Finale je igrao i Chennaiju prošle godine kada ga je pobijedio Švicarac Stan Wawrinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljeni Ćorić javio se svojim navijačima na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam ga! Prvi ATP naslov, ne mogu biti sretniji, prvi naslov karijere nakon tri sata protiv Phillipa Kohlschreibera. Čestitam Philippu, mislim da smo obojica danas pružili maksimum. Spasio sam pet meč-lopti, vratio se nakon 'breaka' zaostatka u drugom i trećem setu, ne mogu biti sretniji. Hvala Marrakechu i Maroku na svemu, pamtit ću ovo zauvijek, već dvije godine ovdje se osjećam sjajno, napisao je Borna Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spasio pet meč lopti što je uspjelo samo Đokoviću i Murrayu

Ćorić je uspio doći do naslova nakon što je u finalu spasio čak pet meč-lopti, što je u zadnjem desetljeću uspjelo samo velikanima Novaku Đokoviću i Andyju Murrayju. Finale s Kohlschreiberom ujedno je bio zasad najduži finali dvoboja na ATP Touru ove godine.

"Ovo je bio moj najveći preokret u nekom meču. Nikada u karijeri nisam spasio pet meč lopti, posebice ne u tako važnom meču," kazao je Ćorić dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ključnim trenucima sam dobro servirao, to je bio presudno. Sjajan je osjećaj osvojiti ovaj turnir. Nisam znao što mogu očekivati kada sam došao u Marakeš. Nisam bio u najboljoj formi, međutim dobro sam trenirao posljednjih mjeseci, a sada se sve isplatilo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bila je to velika drama'

Bio je to treći dvoboj Ćorića i Kohlschreibera, Nijemac je slavio u oba prethodna dvoboja odigrana prošle godine na turnirima u Dubaiju i Monte Carlu.

"Bio je to jedan od onih dana kada imaš mnogo prilika, ali ih ne iskoristiš. Bila je ovo velika drama, a nažalost loše je završilo po mene. Teško je izgubiti finale u kojem imaš toliko prilika, čak pet meč lopti. Cijeli tjedan sam igrao dobro i radujem se nastavku sezone na zemlji," kazao je Kohlschreiber kojem je to bio 16. nastup u finalu i deveti poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo