SAMO IM JE SLOVAN U MISLIMA: / 'Ovo je prava uvertira za četvrtak'

Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotic

Nogometaši Hajduka su u sedmom kolu prve hrvatske lige s 3:0 deklasirali Osijek na Poljudu.

24.8.2015.
8:49
PIXSELL, Miranda Cikotic
VOYO logo

Nakon susreta, trener Hajduka Damir Burić Šolta bio je zadovoljan prezentacijom svojih igrača

Image
AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE...: /

Uspjela Hajdukova 'generalka' za Slovan

Image
AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE...: /

Uspjela Hajdukova 'generalka' za Slovan

"Prije svega, čestitam momcima na discipliniranoj igri. Teško je imati kontrolu i biti na visokom nivou, a da ti protivnik ne napravi niti jednu kontru. S obzirom da protivnik stoji tako kako stoji, teško je probiti njegove linije. Osijek se pokazao kao organizirana momčad, dobro stoji u prostoru i najvažnije je da nam nije napravio nijednu priliku, rekao je Damir Burić, piše 24 sata i dodao kako će splitski Bijeli biti spremni za Slovan u četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo i malo duži odmor, tako da se nadam da ćemo uspjeti skupiti zadnje atome snage da budemo pravi. S obzirom na sve, momčad je dobro reagirala. Ne možemo ni očekivati više, vidjeli smo određeni umor, ali nedostajalo nam je šest igrača i, pored toga, odigrali smo dobro i pobijedili".

Splićani gledaju samo prema četvrtku

Iako je Hajduk s 1:0 izgubio protiv Slovana u Liberecu, aktivan rezultat daje nadu Splićanima za plasman u skupine Europske lige. U splitskom taboru sve je podređeno samo toj utakmici, čitav Split i Dalmacija razmišljaju samo o Slovanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem u svoje igrače, pametno su odigrali ovu utakmicu i zaslužuju respekt za ono kako su odigrali sezonu dosad. Držimo priključak u prvenstvu, ne može nam nitko reći da mislimo samo na Europu. Imamo plan i za dalje, imamo i plan za Slovan, ali će nam trebati i malo sreće".

Hajdukovac Zoran Nižić također "gleda" samo prema Slovanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je prava uvertira za četvrtak, vjerujem da uz pomoć punih tribina možemo izboriti rezultat koji će nas odvesti u Europsku ligu. Prvu utakmicu gledao sam na televiziji i moram priznati da je to puno teže nego igrati".

Nezadovoljni Besek

Trener Osiječana Damir Besek mogao je samo čestitati Bijelima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam Hajduku na zasluženoj pobjedi. Bez obzira na to što smo se dugo držali s jednim golom zaostatka, nismo imali izgleda. Pokušali smo domaćina udaljiti od gola, ali primili smo jeftin gol, morali smo do poluvremena napraviti i dvije zamjene zbog ozljeda. Ovu utakmicu moramo što prije zaboraviti i razmišljati kako osvojiti bodove u nekim drugim susretima".

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo