SAMO IM JE NEBO GRANICA: / Hokejaši Medveščaka bolji i od Dinama

Image
Foto: Pixsell, Igor Kralj
3.9.2015.
22:12
Pixsell, Igor Kralj
VOYO logo

Medveščak je poveo u 28. minuti kada je Stefano Giliati u gužvi ispred Erikssona uspio ugurati pak u mrežu Latvijaca za prvi Medveščakov gol s igračem više u ovoj sezoni.

Igrač više i dalje 'boljka'

Brojčana prednost na ledu i dalje je boljka 'medvjeda', ali je u ovoj utakmici odlično funcionirala obrana kad su gosti imali jednog, a čak i dva igrača više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva polovica posljednje trećine potpuno je pripala Medveščaku. Nošeni glasnom podrškom s tribina 'medvjedi' su jurišali na gol Dinama, ali nikako nisu uspjevali provući pak pokraj odličnog vratara Erikssona.

U jeku Medveščakovih napada sjevnula je kontra gostujuće momčadi koju je u 52. minuti izjednačujućim pogotkom završio Andris Džerinš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od mogućih 15 osvojili 11 bodova

Mreže se do isteka 60. minute nisu zatresle pa je po treći put ove sezone gostujuća momčad iz Doma sportova odnijela barem jedan bod. Na njemu su i ostali. U drugoj minuti produžetka situaciju s igračem više, "četiri na tri" iskoristio je Marek Kvapil i donio drugi bod koji su Medveščak gurnuli na vrh Zapadne konferencije KHL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pet domaćih utakmica iz kojih su od maksimalnih 15 osvojili 11 bodova, zagrebačkim oklopnicima slijedi niz od tri gostovanja koja će započeti u nedjelju, 6. rujna, u Bratislavi protiv Slovana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo