SAMO DINAMO: / Bivši dinamovac odveo Dinamo do velikog uspjeha!

Image
Foto: PIXSELL, Jurica Galoić

Važno je igrati za Dinamo. Barem to će reći Fatos Beqiraj, nogometaš koji je odveo bjeloruski Dinamo u playoff Europske lige.

6.8.2015.
22:21
PIXSELL, Jurica Galoić
VOYO logo

Bjeloruski klub je izbacio švicarski Zurich nakon produžetka u Minsku, a junak dana je crnogorski reprezentativac albanskog podrijetla. Beqiraj je zabio gol u 118. minuti i odveo svoj klub na korak od Europske lige. Nakon što je prva utakmica završila 1:0 za Bjeloruse (isto strijelac Beqiraj), u uzvratu su gosti rano poveli i izdržali s 1:0 do kraja produžetka, kada je na scenu nastupio - Bećo. Definitivno mu ide u dresu Dinama, pamtimo ga kao najboljeg strijelca i naše lige. Četiri godine je proveo u Maksimiru od 2010. do 2014., a sezone 2011/2012 Fatos je bio prvi topnik prvenstva. Od siječnja 2015. godine je u Minsku, a ovo mu je definitivno najvažniji gol za novog poslodavca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njega, uspješan je bio još jedan bivši Dinamov napadač. Josip Tadić je zabio za Sturm na gostovanju kod Rubina u Kazanu, ali klub iz Graza je odigrao 1:1, što im nije bilo dovoljno. S ukupnih 4:3 dalje su prošli Rusi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Santini prošao sa Standardom

Ivan Santini prošao je dalje s belgijskim Standardom koji je izbacio Željezničar. Momčad iz Liegea slavial je u prvoj utakmici 2:1, a s 1:0 bila je bolja i u uzvratu na Koševu. Pobjednički gol zabio je Van Damme u 66. minuti, a Santini je igrao do 70. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo