SALIHAMIDŽIĆ ZABIO KOVAČU NOŽ U LEĐA: / 'Otputovao je u Madrid na pregovore s njegovim nasljednikom'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Jedno od glavnih pitanja u europskim medijma je sudbina hrvatskog stručnjaka u Bayernu

7.5.2019.
15:07
AFP
VOYO logo

Jose Mourinho, Antonio Conte, Mauricio Pochettino, Erik ten Hag, a sada i Julen Lopetegui. Svim ovim nogometnim stručnjacima zajedničko je što su u nekom trenutku glasili kao nasljednici Nike Kovača na klupi Bayerna.

Španjolski Mundo Deportivo proširio je taj popis ovog utorka kada su objavili vijest da se sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić sastao s Lopeteguijem u Madridu kako bi provjerio zanima li ga pozicija koju trenutačno drži hrvatskoi stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni kandidat

"Niko Kovač broji posljednje dane u Bayernu. Glavni kandidat za njegov posao je Julen Lopetegui. Salihamidžić se u Madridu sastao bivšim izbornikom Španjolske i bivšim trenerom Relala. Sportski direktor Bayerna htio je saznati iz prve ruke je li Lopetegui zainteresiran za posao. To je izazvalo podjele u klubu jer su na vrhu imali neke druge kandidate na pameti", ističu.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Julen Lopetegui /AFP

Dodaju kako tek nekolicina ljudi u Bayernu znaju za Salihamidžićeve planove, a među njima je Thiago Alcantara, kojeg je Španjolac vodio u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lopetegui je slobodan još od listopada prošle godine kada je dobio otkaz na klupi Real Madrida. Prije toga vodio je španjolsku reprezentaciju, ali je dobio otkaz uoči samog otvaranja SP-a u Rusiji. Naime, procurilo je da je potisao za Real pa su ga čelnici Saveza smijenili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo