SAGA JE ZAVRŠENA: / Luis Ibanez prelazi u redove beogradskog rivala

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Čini se kako je saga oko prelaska Luisa Ibaneza (27) u Crvenu zvezdu završena. Srpski Mozzart Sport piše kako su Argentinac i beogradski klub u noći između subote i nedjelje.

28.6.2015.
12:16
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Još prije dva dana mediji su pisali o tome kako je transfer Luisa Ibaneza u Crvenu zvezdu skoro pa gotova stvar. Argentinac je u četvrtak u Sloveniji prisustvovao prijateljskom srazu između Crvene zvezde i Karpata, i tada se već dalo naslutiti da je ovo skoro pa već gotova stvar.

No, jučer je objavljena informacija kako Zvezda pikira Milana Rodića, igrača koji je završio u drugoj momčadi Zenita. I u klubu su potvrdili tu informaciju. Tada je sve mirisalo da od transfera možda neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi liječnički i potpis

Tim više, što Ibanez želi 240 tisuća eura godišnje što je previše za klub koji ima određenih financijskih problema. No, u noći s subote na nedjelju svaka nedoumica oko Ibanezovog prelaska na Marakanu završena je.

"Nismo se cjenkali, Luis je u četvrtak prelomio da hoće u Zvezdu. Samo smo odvjetniku dali da promijeni ugovor. Ipak nas je zvao bivši europski prvak. Danas krećemo u Beograd. U ponedjeljak ćemo obaviti liječnički pregled i potpis ugovora. Dogovor je postgnuti na tri godine", izjavio je Ibanezov menadžer Darko Alegić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibanez poput Prosinečkog

Vrijedi istaknuti kako je Ibanjez šest godina igrao u Dinamu, a Ibanez je, tako, postao prvi igrač nakon 28 godina koji je prešao iz Dinama u Zvezdu. Posljednji koji je iz Dinama prešao u Zvezdu bio je slavni Robert Prosinečki.

Navodno je Ibanez bio velika želja belgijskog Mechelena, ali Argentinac se odlučio za Crveno-bijele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo