BLIŽI SE EURO

SADA ZNAMO I TO: Evo s kim će se Španjolci pripremati za Hrvatsku

Španjolski nogometni savez objavio je raspored i imena protivnika s kojima će njihova reprezentacija igrati tijekom priprema za Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj.

Prvu utakmicu ŠpanjoLska će igrati 24. ožujka protiv Italije u Udinama i to na nedavno otvorenom stadionu Friuli. To će biti prvi put nakon 2014. da će ove dvije reperzentacije međusobno igrati. Tada je Pedro u drugom poluvremenu donio pobjedu Španjolcima na stadionu Atletico Madrida. Tri dana kasnije izabranici Vicentea del Bosquea igrat će s Rumunjskom.

Nepoznat još jedan suparnik

U svibnju (29.5.), za vrijeme priprema, Španjolska će u Švicarskoj (St. Gallen) igrati s Bosnom i Hercegovinom, a prvog dana lipnja u Red Bull Areni u Salzburgu suprotstavit će im se reprezentacija Južne Koreje. Po povratku u Španjolsku odigrat će još jednu, posljednju, pripremnu utakmicu, a tko će im biti suparnik 7. lipnja i gdje će se igrati uskoro će se znati.

Španjolci Euro otvaraju protiv Češke 12. lipnja, a potom slijede utakmice s Turskom (12. lipnja) i Hrvatskom (21. lipnja).

Povratak na Net.hr