SAD SE ZNA: / Trener Intera poslao poruku Liverpoolu glede Matea Kovačića

Image
Foto: AFP

Trener Intera Roberto Mancini dao je intervju za Sky Sport, u kojem je otkrio što misli o mogućem odlasku Mateja Kovačića u Liverpool.

11.6.2015.
10:38
AFP
VOYO logo

Talijanski i engleski mediji dosta pišu o Kovačićevom mogućem transferu iz Intera i Liverpool. Nije tajna da ga menadžer RedsaBrendan Rodgers želi slijedeće sezone vidjeti na Anfieldu. Liverpool je put Milana poslao ukupno četiri ponude, prva sramotna iznosila je svega 10 milijuna eura, druga je podebljana na 18, treća je iznosila 20, da bi posljednja bila 21.

Kovačić ostaje na San Siru

Inter Kovačića neće pustiti ispod 25 milijuna, iako bi se zadovoljili s 30. No, u ovoj borbi Liverpoola za hrvatskim reprezentativcom javio se i trener Intera Roberto Mancini, te je jasno dao do znanja Rodgeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kovačić će postati šampion jer ima svu potrebnu kvalitetu za to. Još uvijek se traži, ali samo zato jer je još uvijek mlad. Hoće li ostati na San Siru? Da, mislim da hoće", jasan je Mancini, koji se nakon Kovačića osvrnuo na Ibrahimovića.

8, 9 igrača je bila šala

"Ibra je tip igrača koji na travnjaku radi razliku", osvrnuo se Mancini na priče kako bi napad Milana sljedeće sezone mogao predvoditi upravo Šveđanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, nisam za sljedeću sezonu tražio 8, 9 igrača. To je bila šala", objasnio je Mancini svoju nedavnu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo