SAD JE I SLUŽBENO: / Legenda Chelsea potpisala za velikog rivala i ušla u povijest svog novog kluba

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih svjetskih golmana posljednjeg desetljeća, češka legenda Petr Čech i službeno je predstavljen kao novi igrač Arsenala.

29.6.2015.
16:56
AFP
VOYO logo

Nakon što su obavljene i formalnosti u klubu u obliku liječničkog pregleda, Čech je i službeno potpisao ugovor po kojem će dobivati velikih 100 000 funti tjedno. Tako je bivši vratar Chelsea postao najplaćeniji golman u povijesti kluba s Emiratesa, nakon dugih 11 godina u dresu Bluesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam transfer težak je 11 milijuna funti, a dolazak u Arsenal novi je početak za ovog 33-godišnjeg vratara koji je prošle sezone po prvi puta osjetio kako je to "grijati" klupu u klubu u kojem ima status legende.

Naime, dolaskom sjajnog mladog vratara na Stamford Bridge, deset godina mlađeg golmana Courtouisa, Jose Mourinho se odlučio da mjesto prvog vratara momčadi povjeri sjajnom belgijskom golmanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čechovo nezadovoljstvo kao uteg na vagu odluke

Čechovo nezadovoljstvo sve je više raslo, a Arsenal je pratio sva događanja u velikom rivalu. Posljednjih tjedana puno se pisalo o Čechovom dolasku na Emirates, raspletu kojeg se pribojavao i sam Mourinho.

Portugalski stručnjak htio je da Čech ostane na Stamford Bridgeu, no, i sam je kazao kako su klupski interesi ispred njegovih želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon razmišljanja i vaganja situacije, Čech se odlučio potpisati za Arsenal. Tako je ovaj londonski velikan u utrci za Čecha pobijedio i PSG koji ga je htio vidjeti na Parku prinčeva u nadolazećoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Čech ovim potpisivanje ugovora postao jedan od najplaćenijih golmana u Premiershipu.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo