SAD I TO ZNAMO: / 'Special One' otkrio kako je odlučio dovesti Falcaa u Chelsea

Image
Foto: AFP
21.7.2015.
13:43
AFP
VOYO logo

Falcao je jedno od najvećih razočaranja u europskom nogometu prošle sezone. Čovjek koji je u sezoni 2012/13 u dresu Atletico Madrida zabio 34 gola u 40 odigranih utakmica, a 2013/14 za Monaco 11 puta pogodio mrežu, otišao je na posudbu u Manchester United kao velika zvijezda.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

No, prošle sezone i nije baš briljirao. U 33 odigrana susreta za Crvene vragove zabio je svega 6 golova. Puno premalo za napadača takvog kalibra. U Manchesteru su, stoga, digli ruke od njega. No, ne i Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho se divi Falcau

Special One već je nekoliko puta jasno dao do znanja kako se divi nogometnim mogućnostima ovog kolumbijskog nogometaša, kome je na kraju dao šansu u dresu aktualnog engleskog prvaka, u dresu svoje momčadi. Tako je Falcao dobio "dar s neba", odnosno, drugu priliku u Premierligi i to u dresu jednog jakog kluba, velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim povodom, Mourinho je otkrio kako se odlučio dovesti Falcaa na jednogodišnju posudbu u Chelsea.

"Najviše me je zanimalo mišljenje Johna Terryja i Garyja Cahilla. Rekli su mi da su najviše imali problema s njim kad su ga čuvali i vjerujemo da može pokazati svoj potencijal u našem dresu", kazao je slavni portugalski stručnjak, te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je odličan igrač, takav je bio u Atleticu dok sam bio trener Reala. Vjerujem u njegove mogućnosti", zaključio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo