MESSIJEV OBOŽAVATELJ

NIJE MU BILO NEUGODNO: Trener Espanyola nažicao Messijev dres nakon debakla svoje momčadi

Lionel Messi u nedjelju navečer poigravao se s gradskim suparnikom Espanyolom u pobjedi 4:1. Argentinčevi driblinzi “zapalili su” društvene mreže, a a njegovim se potezima divi i trener čiju je momčad “uništila” Barcelonina zvijezda.

Nakon što je zabio jedan i namjestio dva pogotka suigračima, Messi je, očekivano, ostao bez dresa koji je dospio u ruke njegovog obožavatelja. Trener Espanyola bio je oduševljen što je dobio Messijev dres.

Sin mu navija za Barcelonu

Nije skrivao svoje divljenje prema argentinskom genijalcu.

“Messi mijenja svaku utakmicu, on zaustavlja vrijeme. Jedini je igrač na svijetu koji može, ako želi, zabiti hat-trick na svakoj utakmici. Zamolio sam ga dres za sina koji je veliki navijač Barcelone. Ni sam više ne znam koliko mi je puta dao dres za nekoga. Nikad nije odbio”, kazao je oduševljeni Flores.

“Morao sam mu čestitati. Jako je skroman. Tuku ga, udaraju, a on se diže i igra još bolje”, dodao je Flores hvalospjeve za Messija.

Flores i Enrique se ne podnose

Inače, trener Espanyola, blago rečeno, nije u dobrim odnosima s Luisom Enriqueom, s kojim uopće ne razgovara. Netrpeljivost datira još iz igračkih dana, dok su obojica sredinom devedesetih nastupala za madridski Real koji je tad vodio Jorge Valdano.

Uoči utakmice Barcelone i Espanyola uobičajeno je zajedničko fotografiranje trenera, ali ovaj put do toga nije došlo. “Nisu imali vremena”, službeno je i vrlo neuvjerljivo objašnjenje.

Povratak na Net.hr