U FILMU O LOVRENU

RUSIMA SE POTKRALA VELIKA POGREŠKA: ‘Zenit je htio predstaviti Hrvatsku, pa nam proširio granice! Hvala braćo’

Glavni likovi su igrači i treneri, a sve je prožeto snažnim ratnim elementima

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren jedan je od glavnih aktera animiranog filma koji je objavio njegov klub Zenit.

Naime, uoči nastupa u Ligi prvaka, u kojoj će igrati u skupini s Lazijom, Club Bruggeom i Borussiom Dortmund, klub je objavio zanimljiv animirani film u kojem su glavni likovi igrači i treneri, a sve je prožeto snažnim ratnim elementima.

Igrači i treneri prikazani su kao ratnici iz ere ruskog carstva koji se spremaju krenuti u boj. Jedan od ratnika i to s vrlo visokim činovima je i Lovren.

“Sastavili smo jaku ekipu, ali nedostaje nam čovjek koji je iskusio najveće pobjede”, kaže Sergej Semak, trener Zenita u animiranom filmu, a pomoćnik u odgovara…

“Imam kandidata, to je Dejan Lovren koji se borio na Jadranu, u Francuskoj i Engleskoj. Taj gospodin ima više odličja nego li je močvara oko St. Peterburga i gladan je novih pobjeda”, predstavili su tako Lovrena u filmu.

Prilikom predstavljanja Lovrena prikazuje se mapa bojišta (zemlje) koja je prošao. Zanimljivo je pritom da su granice svih država Europe osim Srbije prikazane kakve jesu. Naime, autori su Srbiji pripojili Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Albaniju, Makedoniju i Kosovo. Namjerno ili slučajno, nije poznato.

Zanimljiva je na to reakcija srpskog tabloida Kurira.

“MAPOM VELIKE SRBIJE NAJAVILI LIGU ŠAMPIONA! Ruski Zenit hteo da predstavi Hrvatsku, pa nam proširio granice! HVALA, BRAĆO”, stoji u naslovu njihove teksta u kojem se se osvrnuli na ovaj animirani film.

Povratak na Net.hr