RUS OSVOJIO NASLOV U CINCINNATIJU: / Ruski tenisač pomeo Belgijca i stigao do drugog trofeja

Image
Foto: Profimedia

I prošloga tjedna kada je igrao finale Montreala

19.8.2019.
8:02
Profimedia
VOYO logo

Rus Danil Medvedev pobjednik je ATP turnira tenisača iz serije "masters 1000" u Cincinnatiju, on je u finalu svladao Belgijanca DavidaGoffina sa 7-6 (3), 6-4.

Za 23-godišnjeg Rusa ovo je peti osvojeni ATP naslovi, ali prvi na nekom turniru iz serije "masters 1000", pa samim time i najveći uspjeh u dosadašnjoj karijeri. Medvedevu je ovo 44. ovogodišnja pobjeda na ATP Touru kojom je stigao do drugog trofeja, nakon Sofije u veljači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da u odličnoj formi dočekuje posljednji "grand slam" turnir, Medvedev je pokazao i prošloga tjedna kada je igrao finale Montreala u kojem je izgubio od Rafaela Nadala.

Image
Image

CINCINNATI, OH - AUGUST 18: Daniil Medvedev of Russia poses for a, Image: 466018671, License: Rights-managed, Restrictions: FOR EDITORIAL USE ONLY. Icon Sportswire (A Division of XML Team Solutions) reserves the right to pursue unauthorized users of this image. If you violate our intellectual property you may be liable for: actual damages, loss of income, and profits you derive from the use of this image, and, where appropriate, the costs of collection and/or statutory damages up to $150,000 (USD)., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Newscom

S druge strane, 28-godišnjem Goffinu ovo je bio 13. nastup u finalu nekog ATP turnira, ali prvi u finalu turnira iz serije "masters 1000", no ostao je na četiri naslova od kojih je posljednjeg osvojio još u Tokiju 2017.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale:

Danil Medvedev (Rus/9) - David Goffin (Bel/16) 7-6 (3), 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo