NEOPISIVA TUGA

RUKOMETAŠICE PODRAVKE OPROSTILE SU SE OD SVOG TRENERA: Plač i pljesak za Saračevića u Koprivnici

Saračević je preminuo u bolnici u Koprivnici

Legenda hrvatskog rukometa i trener Podravka Vegete Zlatko Saračević (59) umro je u nedjelju u bolnici u Koprivnici nakon što mu je pozlilo poslije utakmice protiv Lokomotive.

IVANO BALIĆ SE OPROSTIO OD LEGENDE HRVATSKOG RUKOMETA: ‘Zbogom, Sarač…’

Podravka je u najvećem derbiju hrvatskog ženskog rukometa u Koprivnici pobijedila Lokomotivu sa 32-29 i napravila veliki korak prema novom naslovu prvakinja.

HRVATSKA SE OPRAŠTA OD SARAČEVIČA: HRS otvorio Knjigu žalosti, među prvima se upisao Lino Červar

Saračević se radovao pobjedi svojih igračica, no nakon utakmice mu je pozlilo nakon čega je hitno prevezen u koprivničku bolnicu. Nažalost, ubrzo je iz Koprivnice je stigla najgora vijest. Saračević je preminuo nakon što nije uspio pokušaj oživljavanja.

 

Ogromna tuga

U utorak se Hrvatska oprostila od legendarnog Saračevića. U zgradi Hrvatskog rukometnog saveza brojni su se poznati upisali u knjigu žalosti, a u Koprivnici su se igračice Podravke okupile ispred dvorane u kojoj ih je “Sarač” vodio gotovo tri godine.

Kada je u dvorište ispred dvorane ušlo vozilo s posmrtnim ostacima Zlatka Saračevića, čuo se plač koji je najbolje pokazao koliki je utjecaj Saračević imao na rukometašice Podravke i cijelu Koprivnicu.

Ispratili ga pljeskom

Jedna po jedna rukometašica prilazile su vozilu i posljednji put pozrtavile svojeg trenera, a plač je bio sve glasniji.

Kada su se zatvorila vrata vozila, ono je krenulo prema Zagrebu, a rukometašice su ga ispratile pljeskom.

 

Povratak na Net.hr