Realni i kritični

RUKOMETAŠI ODMAH PRIZNALI: Sigurno možemo bolje! Želimo pokazati da smo pravi!

Nakon pobjede nad Bjelorusijom (27-21), izbornik Željko Babić je bio realan i kritičan oko igre na startu rukometnog Europskog prvenstva.

“Sigurno da možemo igrati bolje, pokazali smo u prvom poluvremenu da smo mekani u igri. Bila je teška prva utakmica, pobjeđena je neugodna Bjelorusija i slijede pripreme za Norvešku. Moramo biti opušteniji, bili smo u grču iz kojeg su slijedili promašaji zicera. Trebamo bolje trčati, ali uvjeren sam da ćemo iz dana u dan se dizati, biti precizniji i bolji. Ovo danas je bilo jako dobro u drugom poluvremenu. Dolaze jači protivnici, više stresa i bit će puno zanimljivije nego danas”, kazao je izbornik Babić, a slično je pričao i njegov adut Domagoj Duvnjak.

“Sigurno da možemo bolje. U prvom poluvremenu bilo je dosta grča, promašenih zicera i zato bio neodlučen rezultat na odmoru. U nastavku smo ušli u ‘meso’ i odigrali puno bolje. Posebna pohvala Ivanu Stefanoviću na golu.  Odigrao sam utakmcu bez bolova, a vjerujem da ću već protiv Norveške i biti bolji na terenu. Bjelorusi su ozbiljna reprezentacije, ali Norvežani su opasniji. Moramo ostati momčad – snage imamo. Želimo pokazati da smo prava reprezentacije, premda smo pomlađeni.

Povratak na Net.hr