RUKOMETAŠI NEXEA DOŽIVJELI KATASTROFU U HANNOVERU: / Težak poraz i kraj sna o četvrtfinalu

Image
Foto: AFP

Rukometaši Nexea oprostili su se od natjecanja u EHF Kupu teškim porazom na gostovanju u Hannoveru

27.3.2019.
23:15
AFP
VOYO logo

U susretu posljednjeg, 6. kola skupine B EHF kupa rukometaši Nexea su u Hannoveru izgubili od njemačkog bundesligaša Hannover-Burgdorfa sa 22-32 (9-14) ostavši bez plasmana u četvrtfinale.

Rukometaši Nexea u subotu su domaćim porazom od Tatabanyje propustili prvu meč loptu za plasman u četvrtfinale. Drugu priliku su imali večeras na gostovanju u Njemačkoj. Nexeu je trebao barem bod kako bi završio skupinu na drugom mjestu i izborio plasman u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, Našičani su bili ravnopravni samo na početku utakmice, a ostatak dvoboja Hannover je dominirao ostvarivši uvjerljivu pobjedu.

Nexe dobro ušao u susret

Nexe je dobro ušao u susret, no uslijedila je serije pogrešaka u obrani i napadu i Hannover je poveo sa 6-3. Ubrzo je bilo +5 (11-6), a koncem prvog dijela i najvećih sedam razlike (14-7). "Gromovi" su ipak u završnici zabili dva gola i na odmor otišli s pet pogodaka zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku drugog dijela Nexe je smanjio na četiri razlike i imao kontra napad za minus tri, ali je Martin Ziemer sjajno obranio. Nakon toga igra Nexea se raspala i domaćin je iz minute u minutu povećavao prednost do velikih + 10.

Hannover su do pobjede predvodili Timo Kastening sa 10 golova, te Cristian Garcia Ugalde s osam golova, dok je Ziemer imao 13 obrana. Kod Nexea najefikasniji su bili Saša Barišic Jaman s pet golova, te Halil Jaganjac s tri gola, dok je Moreno Car ima 12 obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo